Verhuisbericht

Samenbreed is samen gegaan met de overige initiatieven in de gemeente Coevorden. Vanaf nu gaan we verder als Glasvezel Zuidenveld. We verwijzen u dan ook graag door naar de Site van Glasvezel Zuidenveld ..dat gebeurt in ...

20 seconden.

Mocht u overigens iets op de site van Samenbreed willen lezen, klikt u dan binnen de genoemde 20 seconden op een ander menu-item.

Vanochtend om 09.00 uur werd bij de notaris in Oosterhesselen de stichtingsakte getekend en daarmee is de Stichting Samenbreed een feit.

De stichting stelt zich ten doel het organiseren van de vraagbundeling naar een breedbandnetwerk in het gebied van de voormalige gemeente Zweeloo en het voorbereiden van een coöperatie die het breedbandnetwerk beheert.

 

Stichtings bestuur 2

 

Op de foto ziet u v.l.n.r. de secretaris Epke Wiersma, de voorzitter Jos Govaarts en de penningmeester Ben van den Broek.

Op de foto ontbreken de bestuursleden Lars Hoedemakers en Wim Brinks

Sam Breed

sam_sb_dr.pngsupersam1.pngsamaalden.pngsamkerst.pngsamterklaas3.pngsamterklaas1.pngziggo.pngSammeterkast.pngsam_carnaval.pngsam_5g.pngsamschaatst.pngunclesam.png2016-03-13-sam-fb.giftunnel_1.jpgalexenmaxima.pngpasen.pngpuntjes_op_de_i.png2016-03-31-sam-iv.gifsam4000.pngsamdemol1.pngsammax1.pngsamzon1.pngsamrondomme.pngadslencoax.pngsam_tsjakka.pngiotsam.pngmoederdag.jpgsamstrip.pngsambang1.pngsamlente.pngsamenbreeconnected1.pngsamhuis.pngsambrees.pngkahoot.jpgstroopsam.pngsamherfst.pngsamencoax4.pngkoningsam.pngsam75.pngsamsr.pngsam_olympisch2.pngsam_sweelpop1.pngsamoud.png75_pct.pngtourdesambreed.pngsamhasadream2.pngsamboos.png
Facebook Image

Copyright 2016 - Stichting Samenbreed

 

 

  

E-mail: info @ samenbreed.nl