Verhuisbericht

Samenbreed is samen gegaan met de overige initiatieven in de gemeente Coevorden. Vanaf nu gaan we verder als Glasvezel Zuidenveld. We verwijzen u dan ook graag door naar de Site van Glasvezel Zuidenveld ..dat gebeurt in ...

20 seconden.

Mocht u overigens iets op de site van Samenbreed willen lezen, klikt u dan binnen de genoemde 20 seconden op een ander menu-item.

 

Natuurlijk doe ik met

 

Marinus Struik uit Wezuperbrug wint eerste iPad

 

DSC 1121 eerste winnaar ipad 

Marinus Struik uit Wezuperbrug heeft de eerste iPad gewonnen! Afgelopen zaterdag overhandigde Jos Govaarts, de voorzitter van Samenbreed hem de prijs.

De familie Struik woont tegenover “het Kuijerpad” in Wezuperbrug. Als het recreatiepark in het seizoen vol zit gaat de internetsnelheid, die sowieso al laag is nog verder omlaag. “Om vier uur ’s-ochtends zit ik dan op internet, omdat het de rest van de dag nauwelijks werkt”, aldus mevrouw Struik. Een gegarandeerde internetsnelheid –onafhankelijk van het surfgedrag van de buren- was dan ook een belangrijke reden voor de heer en mevrouw Struik om zich aan te sluiten bij Samenbreed.


 

In de komende vier weken (tot 11 juli) verloot Samenbreed iedere week nog een iPad. Iedereen die een intentieverklaring heeft ingevuld maakt kans om te winnen. Als je een intentieverklaring invult ontvang je een poster. Hang de poster voor het raam en doe mee!

Nog geen intentieverklaring ingevuld? Het allergemakkelijkst is om een verklaring in te vullen op de website www.samenbreed.nl Maar de intentieverklaringen liggen ook in de meeste winkels in Aalden en de andere dorpen. Inleveradressen staan op het formulier. Binnen drie dagen na ontvangst van je inschrijving krijg je de poster toegestuurd. De intentieverklaring verplicht je tot niets.

Als twee-derde van de bevolking zich aansluit bij het initiatief gaat ook ons project de tweede fase in. En dat betekent dat de dorpen en het buitengebied binnen afzienbare tijd kunnen beschikken over een open glasvezelnetwerk. Daarmee worden onze dorpen nog aantrekkelijker voor iedereen die hier woont, werkt of recreëert.

Sam Breed

iotsam.pngsamschaatst.pngsam4000.pngsam_tsjakka.pngadslencoax.png2016-03-31-sam-iv.gifsamterklaas1.pngalexenmaxima.pngsamaalden.pngsamrondomme.pngsam_sweelpop1.pngpasen.pngsamherfst.pngkahoot.jpgsamkerst.pngsamoud.pngsam75.pngsamlente.pngsamterklaas3.png2016-03-13-sam-fb.gifsam_carnaval.pngsamenbreeconnected1.pngsamzon1.pngpuntjes_op_de_i.png75_pct.pngsamhuis.pngsamencoax4.pngtunnel_1.jpgsam_sb_dr.pngsambrees.pngsamhasadream2.pngkoningsam.pngstroopsam.pngsam_5g.pngSammeterkast.pngsamdemol1.pngmoederdag.jpgsamstrip.pngsamboos.pngziggo.pngsupersam1.pngsammax1.pngsamsr.pngunclesam.pngsam_olympisch2.pngsambang1.pngtourdesambreed.png
Facebook Image

Copyright 2016 - Stichting Samenbreed

 

 

  

E-mail: info @ samenbreed.nl